КНП "Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування"
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Привітання головного лікаря до дня медичного працівника

Дата: 12.06.2019 12:35
Кількість переглядів: 967

Дорогі медичні працівники, шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника! Ви є представниками однієї  з найшляхетніших та найгуманніших у світі професій, адже оберігаєте найбільший дар – життя! І вдень, і вночі ви насторожі, ви поруч, завжди готові надати необхідну допомогу хворому! У важкий час ви цілодобово на варті здоров’я та людського життя. У цьому щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи страх. Кожен із вас виконує надважливу функцію – порятунку та лікування: чи то на прийомі в поліклініці, чи в лікарняній палаті, чи в операційній. Ви – ангели-охоронці в білих халатах!

Лікар – це не професія! Це вибір, рішення, покликання... Це – подвиг! Вона є  першою  в ряду найнеобхідніших, найвідповідальніших, найскладніших, найблагородніших та найшанованіших професій. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними співчуття, гуманність, благородство і високий професіоналізм. А результат залежить не лише від фаховості, але й від співпереживання, людяності, порядності, рішучості і душевної доброти послідовників Гіппократа, оскільки один раз виголошена клятва стала нашим життєвим кредом, програмою, щоденною битвою, перемога в якій – здоров’я, надія і життя!

У 2019 році День медичного працівника в Україні відзначається у неділю, 16 червня. Це свято лікарів, медичних сестер, фельдшерів, лаборантів, парамедиків та всіх тих, хто пов’язаний з медициною. Здоров'я нації і суспільства є базовою умовою розвитку країни, її процвітання та економічного зростання, запорукою благополуччя й успіху кожної людини. Сьогодні районна влада вважає одним із пріоритетних завдань підтримку галузі охорони здоров’я, підвищення соціального статусу медичного працівника. Переконана, що разом ми зуміємо піднести цю життєво важливу сферу на якісно новий рівень.

День медичного працівника – це чудова нагода висловити щиру вдячність та глибоку повагу людям, які щодня, щохвилини готові прийти на допомогу, хто, не шкодуючи зусиль та часу, приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини — її життя.

Зі словами вдячності звертаюся до наших дорогих ветеранів, які свої знання, досвід і теплоту свого серця віддали служінню людям.

У переддень свята вітаю всіх працівників медичної галузі району та висловлюю подяку за щоденну сумлінну працю. Ваші невтомні руки дарують людям радість, вселяють віру та надію на зцілення.

Дорогі колеги! Прийміть найщиріші вітання зі святом та побажання міцного здоров'я, миру і благополуччя! Нехай Господь дає вам безмежне терпіння, сміливість, рішучість, мужність і сили. Нехай здійснюються всі ваші задуми та мрії, а віра й оптимізм допомагають долати життєві незгоди і досягати нових непідкорених вершин!

Нехай примноженим повертається до вас добро, дароване людям! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! Нехай у ваших родинах завжди панують злагода, тепло, взаємоповага, щастя і любов!

З Днем медичного працівника!

 

Головний лікар КНП «Бершадська ОЛІЛ»                       Лілія Брикуля


« повернутися

Вхід для адміністратора