КНП "Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування"
Міністерство охорони
здоров'я України
 

УВАГА! КНП «Бершадська ОЛІЛ» змінює режим роботи через коронавірус

Дата: 17.03.2020 10:59
Кількість переглядів: 469

-З метою запобігання поширенню коронавірусу у КНП «Бершадська ОЛІЛ» запроваджено цілу низку обмежувальних протиепідемічних заходів.

Карантин

Забороняється відвідування стаціонарних хворих.

Припиняється проведення планових оперативних втручань.

Припиняється планова госпіталізація хворих.

Діагностично-консультативна поліклініка

Тимчасово припиняються планові консультації.

Припиняються профілактичні огляди.

Заборона на скупчення людей у чергах; мінімальна відстань один від одного 1 метр.

 

Жіноча консультація

Припиняються усі планові консультації лікарів акушер-гінекологів, УЗД-скринінги, засідання декретної комісії, робота Школи відповідального батьківства.

Консультативний прийом вагітних проводитимуть у телефонному режимі з обов’язковою фіксацією температури тіла, двічі на добу. Для отримання консультацій кожна вагітна має зателефонувати своєму лікареві-гінекологу. В ургентних ситуаціях прийом у жіночій консультації кабінет №6

Прийом гінекологічних хворих проводиться за наявності гострої патології у жіночій консультації кабінети №1,2. В усіх інших випадках – після телефонної консультації з лікуючим лікарем.

Пологове відділення

Забороняється відвідування породіль.

Тимчасово скасовані партнерські пологи.

 

Не треба йти в лікарню

У ситуації, що виникла, слід розірвати ланцюжок можливої передачі інфекції. А розірвати його можна суворим карантином і обмеженням контактів. А тому, якщо є ознаки недуги, не треба йти у лікарню. Варто зателефонувати сімейному лікареві, а якщо виникла ургентна ситуація - слід викликати швидку, але самостійно у лікарню йти не треба. Це стосується будь-якої патології, а не лише респіраторних інфекцій.

Лікарня надаватиме допомогу в разі ургентної патології, при пологах і хворим з ознаками коронавірусної інфекції.

В разі, якщо розповсюджуватиметься коронавірусна інфекція, для хворих з ознаками інфекційних захворювань буде виділене інфекційне відділення, терапевтичне, відділення анестезіології, інтенсивної терапії, дитяче відділення.


« повернутися

Вхід для адміністратора