КНП "Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування"
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Завдання влади: створити комфортні умови для надання якісної медичної допомоги

Дата: 01.03.2019 09:05
Кількість переглядів: 231

Питання якості та своєчасності надання медичної допомоги на Бершадщині  перебуває на постійному контролі районної влади.

 За сприяння Бершадської районної державної адміністрації, Бершадської районної ради та депутатського корпусу з метою покращення умов надання хірургічної допомоги на сучасному рівні для хірургічного відділення комунального некомерційного підприємства «Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування» придбано:

  • стіл операційний «Біомед»  багатофункціональний  універсальний з гідравлічним приводом, призначений для використання в медичних умовах для безпечного позиціонування пацієнта при виконанні широкого спектру операцій : в загальній хірургії, акушерстві та гінекології, урології, травматології;  вартість 67000грн.;
  • світильник операційний «Біомед» для освітлення під час хірургічних операцій. За допомогою поворотного механізму та балансувального пристрою може обертатися на 360о, а освітлювальний блок на 220о, що відповідає вимогам роботи на будь-якій висоті, при будь-якому куті та у бідь-якій позиції; вартість 132000грн.

   За допомогою цього обладнання медичні працівники матимуть можливість ще більше вдосконалити якість надання спеціалізованої допомоги пацієнтам.


« повернутися

Вхід для адміністратора