КНП "Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування"
Міністерство охорони
здоров'я України
 

В КНП «Бершадська ОЛІЛ» відбулася зустріч з нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні

Дата: 02.05.2019 09:15
Кількість переглядів: 227

За ініціативи Міжнародної організації праці з метою привернення уваги світової спільноти до питань охорони праці та смертності працівників на робочому місці щорічно 28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці.

В рамках відзначення Дня охорони праці в Україні 28 квітня 2019 році за ініціативи головного спеціаліста відділу з питань праці та соціально-трудових відносин управління соціальної та молодіжної політики Бершадської районної державної адміністрації Вадима Красиленка та страхового експерта з охорони праці Бершадського відділення управління виконавчої  дирекції фонду соціального страхування України у Вінницькій області Івана Рутковського проведено  зустріч з інженером та працівниками КНП «Бершадська ОЛІЛ». Під час зустрічі працівникам підприємства було доведено «Звернення організаційного комітету з підготовки та проведення у 2019 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні».

Також звернуто особливу увагу на питання навчання посадових осіб та інших працівників, безпосередньо зайнятих на роботах з підвищеною небезпекою та періодичності проведення атестації робочих місць за умовами праці.

Розглянуто шляхи зниження виробничого травматизму та професійної захворюваності в галузі охорони здоров'я Бершадського району в рамках проведення заходів до Всесвітнього дня безпеки та гігієни праці.

З метою створення безпечних та нешкідливих умов праці на кожному робочому місці, фахівцями надані номера телефонів за якими можна отримати будь-яку консультацію з питань охорони праці.


« повернутися

Вхід для адміністратора