КНП "Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування"
Міністерство охорони
здоров'я України
 

В КНП «Бершадська ОЛІЛ» відзначили День медичного працівника

Дата: 12.06.2019 08:54
Кількість переглядів: 256

Бершадщина відзначила професійне свято – День медичного працівника. В урочистих заходах взяли участь народний депутат України Микола Кучер, голова райдержадміністрації Іван Стефанцов, голова районної ради Михайло Бурлака, заступник міського голови Віталій Синявський, працівники та ветерани медичної галузі, громадськість, жителі району.

За самовіддану працю на благо народу України, за врятовані життя та здоров’я пацієнтів, за віру та надію, подаровану людям, керівники району вручили  подяки  працівникам КНП «Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування».
    Вітаючи медичних працівників народний депутат України Микола Кучер відзначив згуртованість, гуманність, людяність  медиків Бершадщини. «Адже у медицині головне не стіни, а люди, фахівці, які тут працюють, їх самовідданість, високий професіоналізм та вірність обраній професії». Микола Іванович побажав медикам професійних успіхів, перемог та реалізації задуманих планів.

    Іван Стефанцов – голова райдержадміністрації  зазначив, що професія медика складна, вимагає надзвичайних зусиль, наполегливості, милосердя. «Ви солдати, які завжди на посту і в будь-яку мить готові прийти на допомогу. Тож бажаю вам міцного здоров’я, спокою і достатку, радості, світлої долі та професійних здобутків

     Голова районної ради Михайло Бурлака наголосив на важливості медичної професії, її особливості та надзвичайній людяності медичних працівників. . «Завдяки Вам галузь охорони здоров’я району гідно виконує свої функції. І в цьому заслуга кожного лікаря, медичної сестри, молодшої медичної сестри.»

     «Без кваліфікованих фахівців своєї справи, без відданих медицині людей, вирішити завдання збереження і зміцнення здоров’я населення неможливо.» - у своєму виступі зазначив заступник міського голови Віталій Синявський.
Після теплих слів вдячності, за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у наданні медичної допомоги та з нагоди професійного свята Почесними грамотами районної державної адміністрації, районної ради нагородженні кращі медичні працівники.,

     Своїх колег привітала та відзначилаз нагоди Дня медичного працівника головний  лікар Лілія Брикуля.
На закінчення свята медичні працівники і всі  учасники урочистостей отримали святковий подарунок від народного депутата України Миколи Кучера - виступ музичного гурту «Водограй». Артисти подарували медикам приємні хвилини відпочинку та насолоди від чудової музики та висловили своє шанування та побажали здоров’я, миру, достатку, здійснення найзаповітніших мрій!

    Свято завершилося, проте його атмосфера ще надовго залишиться у серцях медичних працівників.



« повернутися

Вхід для адміністратора