КНП "Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування"
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Дитяче відділення у КНП «Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування» БМР

Дата: 08.04.2024 14:22
Кількість переглядів: 11


Одним зі структурних підрозділів КНП «Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування» БМР є дитяче відділення, яке розташоване на другому поверсі стаціонарного відділення.

Дитяче відділення є лікувально-профілактичним закладом, що забезпечує госпіталізацію, консультативно-діагностичну та лікувальну стаціонарну допомогу дітям з перших днів життя до 18 років.

Забезпечене медичним обладнанням та матеріалами, м’яким інвентарем та технічними засобами згідно з табелем оснащення. Проводиться цілодобовий прийом пацієнтів та надається допомога згідно з протоколами лікування.

Працюють у даному відділенні:

✅Завідувач відділення, лікар-педіатр – ХОЛОДОВСЬКА Наталія;

✅Лікарі-педіатри – КАДИРОВА Ніна, МЕЛЬНИК Олена, НИЩЕНКО Ірина, ОНІЩЕНКО Катерина;

✅Середній медичний персонал – ПЕЧЕРОГА Наталія, ВОЛОЩУК Ольга, КУЦЯК Наталія, МИХАЛЮК Наталія, ОЛІЙНИК Світлана, СІЛЬЧЕНКО Оксана, ПРОЗВАНЮК Людмила;

✅Молодший медичний персонал – БОЙКО Ніна, МАДЮДЯ Тетяна, МАЗУРЕНКО Лариса, СКАКУН Тетяна, ЦІСАР Людмила, ДЯК Валентина.

Госпіталізація відбувається при наявності електронного направлення від сімейного лікаря, або в ургентному порядку- по направленню екстренної медичної допомоги чи самозверненню. Розраховане на 20 ліжок.

Дитяче відділення працює в тісному контакті з лабораторною службою, рентген кабінетом, кабінетом УЗД, кабінетом функціональної діагностики, ендоскопічним кабінетом.

У відділенні панує доброзичливе відношення до дитини та батьків.

Крім того, лікарями , старшою медсестрою та медичними сестрами з батьками хворих дітей проводяться профілактичні бесіди, даються рекомендації та поради щодо продовження амбулаторного лікування та подальшої реабілітації дітей.

Дбайте про своє здоров’я та здоров’я своїх дітей!






« повернутися

Вхід для адміністратора