КНП "Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування"
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Лікар-анастезіолог - КРАСЮК Сергій Вікторович

Дата: 06.06.2024 15:19
Кількість переглядів: 43

Фото без опису
У відділенні анастезіології та інтенсивної терапії працює лікар - КРАСЮК Сергій Вікторович, з 30-річним стажем роботи. Він зарекомендував себе, як висококваліфікований працівник, який володіє сучасними методами діагностики та лікування. Надзвичайно працелюбний, ініціативний, людина з високим почуттям відповідальності.

Сергій Вікторович проявив мужність та героїзм під час проходження військової служби на час мобілізації в зоні активних бойових дій на Запоріжському, Лимано-Куп'янському напрямках. Він надавав допомогу під час евакуації поранених під інтенсивними обстрілами у надскладних умовах, на посаді начальника евакуаційного відділення та начальника медичної служби.

За якісне та зразкове виконання війського обов'язку, високу професійну майстерність в умовах воєнного стану, пов'язану з ризиком життя під час відсічі і стримування збройної агресії російської федерації, вірність Військовій Присязі, українському народу КРАСЮК Сергій - капітан медичної служби був нагороджений Почесною Грамотою військової частини.

Свою відданість Україні, патріотизм та хоробрість Сергій Вікторович передав сину Михайлу, який також вступив в лави Збройних Сил України, але на превеликий жаль, у 2023 році єдиний син Сергія Вікторовича та син лікаря-педіатра Світлани Олександрівни Кольцової віддав своє життя за свободу, незалежність, світле майбутнє нашої України.

Саме такі люди і є Героями нашого часу!


« повернутися

Вхід для адміністратора