КНП "Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування"
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Технічний відділ КНП "Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування Бершадської міської ради"

Дата: 11.07.2024 12:04
Кількість переглядів: 23

Фото без опису
Обслуговування такого закладу, як лікарня - це дуже важка, важлива та постійна праця. Цей процес безперервний і вимагає правильного планування та постійної присутності технічного персоналу на робочих місцях.

У нашому закладі будь-яке обладнання (медичне) має вирішальне значення для процесу лікування, тому спектр спеціалізацій нашого технічного персоналу дуже широкий. Персонал цілодобово обслуговує електричні та слабкострумові установки, газові, водопровідні та каналізаційні системи, а також ті, що забезпечують лікарню медичними газами, такими як кисень. Обслуговують системи вентиляції та кондиціонування, системи безпеки, протипожежні системи та системи автоматизації будівель.

Також хочеться відмітити, що персонал технічного відділу завжди працює над територією нашої лікарні, яка на сьогоднішній день не може залишатися непомітною.
Фото без опису
/Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

Дякуємо завідувачу господарства Руслану Іващенку та всім працівникам технічного відділу за таку важку, але безмежно важливу працю, за вашу відповідальність та людяність.

Здоров'я, миру та Перемоги!


« повернутися

Вхід для адміністратора